Daklekkage Utrecht

Vrijblijvende offerte

Daklekkage laten repareren Utrecht

Daken met een plat dak lopen het meeste risico op daklekkage. Dit komt onder andere door de vele naden op je platte dak. Bij vrieskou krimpt je dakbedekking en dakconstructie en bij warm weer zet het materiaal uit. Hierdoor ontstaan snel kleine scheurtjes op de naden van bitumen platte daken. Wanneer er dan na veel regen een laag water op het plat dak staat, is de kans op een dak lekkage groot. Vooral daken van tien jaar of ouder lopen een risico’s. Om daklekkage zo goed mogelijk te voorkomen, is het slim om een ouder plat dak opnieuw te bekleden.

Bij een schuin dak komen lekkages gelukkig niet heel vaak voor, toch zijn ook hier meerdere oorzaken te vinden. Vaak is storm de boosdoener. Door harde wind zijn bijvoorbeeld een aantal dakpannen bij je schoorsteen verschoven of weggewaaid, waardoor er een lekkage ontstaat. Maar kapotte dakpannen door ouderdom en weersinvloeden zien we ook vaak. Regenwater sijpelt dan door dit gat naar binnen. 

Debro Dakwerken kan u helpen snel uw daklekkage te verhelpen in Utrecht en omgeving. Wij zijn snel ter plaatse en bieden u ten alle tijden de service en kwaliteit die u verdient!
Chat openen
1
Scan de code
Wij helpen jou met ieder dakprobleem!